BLOG A

  LAAT JE ZIEN  !!!

 

Dit wordt voor mij het jaar van zichtbaarheid, het jaar van 'jezelf laten zien'. Voor jou met jouw prachtige zelf en ook voor mij.

Vanaf het moment dat ik mijn ontdekkingsreis ben begonnen, heb ik steeds meer van mezelf gezien, onthuld en letterlijk ont-wikkeld. Met de start van mijn coachpraktijk in 2009 ben ik voor mijn gevoel 'life' gegaan. Dat was spannend en een overwinning op mezelf.

Maar iets weerhield me ........

  lees verder

_____________________________________________________________________________________________________________

DE VALENTIJN IN JOU

Hoe zou het zijn als je deze Valentijnsdag ook eens lief voor jezelf zou zijn? Jezelf zou verwennen, gewoon omdat je bijzonder bent. En lief. En mooi. Waard om van te houden.

Hoe komt dit bij je over? Kun je deze gedachte omarmen of voel je weerstand? Vreemd genoeg horen we graag van anderen dat ze van ons houden, ons waarderen en ons zien, zoals we onszelf graag zien. Doen we ons best om die bevestiging te krijgen. Het is soms lastig om van onszelf te houden. Dat hebben we niet geleerd. In onze Calvinistische cultuur is dat niet gebruikelijk.

Maar wat precies houdt ons tegen om voluit van onszelf te houden?

Lees meer

__________________________________________________________________________________________________________

HEFT IN EIGEN HANDEN NEMEN 

Voor mij heeft het heft in eigen handen nemen grote invloed gehad op hoe ik met lastige situaties omga. Het heeft me geinspireerd leiderschap te nemen over mijn eigen leven.

Ik heb de keuze gemaakt om mezelf te laten zien en te staan voor wie ik ben. Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk. Soms glijd ik uit en beland in mijn oude valkuilen. Ik herken ze echter snel en ja, soms ook wat later. Wat voor mij belangrijk is, ik heb de keuze hoe ik er mee om wil gaan. Ik zit aan het roer en dat geeft mij kracht, rust en vertrouwen.

Wat zijn nu de momenten waarop je het heft of zo je wilt, het roer in eigen handen zou kunnen nemen? 

Lees verder

__________________________________________________________________________________________________________

 

BLOG - have the courage of your desire - BLOG - have the courage of your desire - BLOG