Mijn ontdekkingsreis

Ik wil graag mensen ondersteunen en uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Dat hiervoor moed en wil nodig is, heb ik zelf ervaren. In mijn leven heb ik aardig wat moeilijke momenten meegemaakt. De kracht en de werking van ‘Have the Courage of your Desire’, heb de moed van je verlangen, heb ik op meerdere momenten beleefd en beleef ze nog steeds. 

Ik was me niet eens bewust dat ik ergens last van had. Zover zat het weggestopt. Ik wist alleen dat ik iets miste dat er iets niet goed zat waardoor ik niet echt mezelf kon zijn of durfde te zijn. Een strijd met mezelf tegen mezelf. Ik heb ervaren hoe belangrijk het was dat er een veilige omgeving was waar ik vertellen kon wat er in mij leefde en waar ik tegenop liep. Waar ik leerde om mild te zijn voor mezelf zodat er ruimte is voor wie ik werkelijk ben.
 

Een veilige omgeving waar ik uitgedaagd en ondersteund werd mijn eigen kracht t e vinden. Daar is mijn ontdekkingsreis begonnen. Een reis die me brengt waar ik zo naar had verlangd. De rust en de vrijheid om mezelf te zijn.

Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik (nog steeds) mag groeien tot wie ik ben en dat ik de moed heb gevonden nu te doen wat ik het liefste doe. Met mensen werken aan hun innerlijke groei. Wanneer ik klanten ontmoet en ze vertellen me hun verhaal, ben ik elke keer opnieuw geraakt door de (verborgen) kracht die in hen zit. Door hun moed en de wil om te veranderen en te leven zoals ze echt - vanuit hun kern - zijn.

Amanda Minkema

Courage CC ondersteunt je bij het (h)erkennen van je moed en je kracht en daagt je uit te leven vanuit je kern.